Verzekerd van jarenlang fietsplezier

Loop binnen voor gratis uitleg en advies
Jan van Venrooij maakt fietsen bijzonder. Ervaar het zelf!

Zorg dat je goed verzekert bent!

Als u een nieuwe fiets koopt, wilt u natuurlijk de zekerheid van jarenlang fietsplezier. Diefstal van, of schade aan uw rijwiel is helaas niet uit te sluiten, de financiële nadelen ervan wel. Via Jan van Venrooij kunt u een fietsverzekering afsluiten bij een gespecialiseerde verzekeraar. U hebt daarbij de keuze uit twee maatschappijen.

Kies voor ART goedgekeurde sloten

U bent verplicht uw fiets van minimaal één goedgekeurd slot te voorzien voor het afsluiten van een verzekering. De stichting ART hanteert een lijst met zogeheten ART goedgekeurde sloten. Deze wordt inmiddels door de meeste fietsverzekeraars als leidraad gehanteerd; hetzij met het oog op acceptatie van de verzekering, hetzij bij de bepaling van het premiebedrag en de eventuele korting hierop. Laat je adviseren in onze winkel!

ENRA verzekeringen

Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, fietsdiefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich één, drie of vijf jaar lang van onbezorgd fietsplezier.

Bezoek de website

Loop altijd even binnen voor een goed en gedegen advies. Beter goed informeerd dan achteraf spijt van een verkeerde keuze. De koffie staat klaar bij Jan van Venrooij...........Wij maken fietsen bijzonder.

FIETSEN SPECIAALZAAK
JAN VAN VENROOIJ
Kruisstraat 106
5341 HG Oss
Tel 0412 622 534
  • Openingstijden
  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00
  • Zaterdag: 09:00 - 16:00